Rode ogen verwijderen voor foto op canvas

Voor je een foto op canvas, foto op hout of foto op glas bestelt, is het belangrijk dat je nog even checkt of je foto van goede kwaliteit is. Zo komt het vaak voor dat mensen of dieren op een foto rode ogen hebben. Het zou jammer zijn als je je foto laat uitvergroten op bijvoorbeeld canvas en dat er dan nog rode ogen op staan. Maar wat kun je daaraan doen? Canvasvergelijken.nl heeft het dit keer niet gelaten bij het vergelijken van een foto op canvas en heeft op een rijtje gezet hoe je rode ogen op een foto makkelijk op kunt lossen.

Makkelijke programma’s

Tegenwoordig kun je op de meeste computers makkelijk zelf de rode ogen uit een foto verwijderen. Vaak worden foto’s geopend in Windows Fotogalerie en als je dan kiest voor de optie ‘bewerken’, zie je dat er ook een mogelijkheid is om rode ogen te verwijderen. Je selecteert dan de rode ogen en met één klik op de knop verdwijnt de rode kleur. Een ander handig programma is Photoshop, maar niet iedereen heeft dat op zijn of haar computer staan. Het handige aan Photoshop is dat het programma zelf de rode ogen detecteert en verwijdert.

Service van foto op canvas aanbieders

Laat je het technische werk liever aan anderen over? Bij het vergelijken van foto’s op canvas heeft Canvasvergelijken.nl ontdekt dat vele aanbieders een extra service hebben: het gratis verwijderen van rode ogen. Bij het vergelijken van een foto op hout en het vergelijken van een foto op glas kwam dit ook naar voren. Je kunt bij de meeste bedrijven gewoon een e-mail sturen en dan wordt je foto gratis bewerkt.

Rode ogen verwijderen voor foto op canvas