Nadat onlangs de nieuwe website ArtyAnimals.nl is verschenen, heeft de FotoCadeau-groep er weer een nieuwe webshop bij. Dit keer gaan ze niet voor de dieren, maar kiezen ze de kant van de reiziger. Bij de nieuwe webshop Wereldkaarten.nl heb je namelijk de keuze uit een grote verscheidenheid aan wereldkaarten, die je kunt laten afdrukken op verschillende materialen. Zo heb je zomaar een erg bijzondere wanddecoratie.

 

Wereldkaarten.nl

 

De laatste tijd zijn wereldkaarten aan de muur erg in trek. Je ziet ze veel voorbij komen in woonbladen, op woonblogs of op social media. Eigenaars van de FotoCadeau-groep zagen dan ook een gat in de markt en besloten een nieuwe webshop te starten: Wereldkaarten.nl

Wanneer het reizen je in je bloed zit, kun je bij Wereldkaarten.nl je hart zeker weten ophalen. Met keuze uit meer dan 50 verschillende wereldkaarten, zit er vast een geschikte voor je bij. Alle kaarten zijn onderverdeeld in vijf categorieën: Historisch, Trendy, Gedetailleerd en Kinderen. Net zoals bij ArtyAnimals, zusje van Wereldkaarten.nl, hoef je niet meer zelf een foto te uploaden. Alle wereldkaarten staan klaar voor gebruik. De wereldkaarten zijn op een professionele manier bewerkt en speciaal ontworpen voor het drukken op één van de vijf materialen. De wereldkaarten kun je af laten drukken op onder andere hout, canvas, aluminium, glas of een poster. Naast de ruime keuze uit materialen biedt de webshop nog vele extra’s, zoals ophangsystemen en prikvlaggetjes. Door prikvlaggetjes bij je wereldkaart te bestellen, kun je precies aangeven welke landen je al eens hebt bezocht, welke nog een bezoekje verdienen én kun je alvast je toekomstige roadtrip uitstippelen. Hierdoor is een wereldkaart niet alleen leuk voor jezelf, maar kan het ook een erg leuk cadeau zijn voor de avonturiers onder ons.

 

FotoCadeau-groep

 

Wereldkaarten.nl is onderdeel van de FotoCadeau-groep. Hiermee is het een zusje geworden van bekende webshops als CanvasCompany.nl en FotoOpHout.nl. Naast de Nederlandse variant, heeft de FotoCadeau-groep er ook een Duitse website bij gekregen. Met de webshop Weltkarte.de hopen de ondernemers ook in Duitsland de markt van wereldkaarten te veroveren.

 

Nieuw: Wereldkaarten.nl!