Het aanbod van CanvasCompany

CanvasCompany.nl verkoopt, zoals de naam al doet vermoeden, onder andere foto’s op canvas. En dat ook nog eens voor een hele leuke prijs. Je kunt namelijk al jouw favoriete foto op canvas af laten drukken vanaf €4,50. Daarnaast hoef je ook geen verzendkosten te betalen.

De producten van CanvasCompany zijn in verschillende categorieën ingedeeld. Als eerste heb je de categorie wanddecoratie. In deze categorie heb je keuze uit verschillende soorten decoratie voor aan de muur. Allereerst is er de foto op canvas. Je kunt zelf je favoriete foto uploaden. Daarna wordt hij gedrukt op linnen en gespannen op een houten frame.

Naast een foto op canvas, vind je in deze categorie ook de mogelijkheid om een foto af te laten drukken op hout, aluminium, plexiglas, (tuin)poster of forex. Dat zijn veel verschillende materialen. Voor elk interieur zit er dus wel iets geschikts tussen. Al deze soorten wanddecoratie kun je in verschillende formaten laten maken. Daarnaast zijn er nog bepaalde opties om je foto extra te laten bewerken. Voor een meerprijs kan er een collage op canvas, een zwart-wit foto met kleuraccent, of pop-art gemaakt worden.

Naast de muurdecoratie, is er ook nog een categorie met fotocadeaus. Voor in het interieur vind je in deze categorie een foto afgedrukt op acrylaatblok, fotoblok of tegel. Voor in de keuken is er een foto op placemat, onderzetters, schort of snijplank. Ook kun je een foto af laten drukken op een sleutelhanger, toilettas, puzzel, muismat of klok. Wanneer je op zoek bent naar een origineel (verjaardags)cadeau, kun je hier een kijkje nemen.

CanvasCompany is niet alleen. Het bedrijf heeft namelijk nog een aantal zusjes. Voor een foto op hout kun je terecht bij FotoOpHout.nl. Ook is er FotoOpGlas.nl en FotoOpAluminium.nl voor muurdecoratie. Voor in de tuin is er TuinposterOpMaat.nl. Ben je nog op zoek naar een manier om je deur iets op te vrolijken? Dan kun je een kijkje nemen op PimpJeDeur.nl. Voor het interieur is er ook FotobehangFactory.nl. Voor de shoppers uit Duitsland is er LieblingsFoto.de.

Als laatste zijn er nog twee zusjes van CanvasCompany, die wij erg leuk vinden. Als eerste is er Wereldkaarten.nl. Op deze website vind je alle soorten wereldkaarten die je maar kunt bedenken. Leuk voor groot én klein. Als laatste is er nog AnimalPrintShop.nl. Op deze site vind je allemaal muurdecoratie met leuke dieren erop.

Neem jij een kijkje op CanvasCompany.nl of één van haar zusjes?

 

 

Neem een kijkje op CanvasCompany.nl!