Je kunt bij FotoOpAluminium.nl terecht voor een foto afgedrukt op aluminium, maar ook andere producten. FotoOpAluminium.nl is een dochterbedrijf van de grootste foto op canvas producent, namelijk CanvasCompany.nl. Op FotoOpAluminium.nl vind je ook andere soorten muurdecoratie en fotocadeaus. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor de kerst? Neem dan eens een kijkje op de site van FotoOpAluminium.nl.

Wat bieden ze aan?

Het assortiment van FotoOpAluminium.nl is erg divers. Zoals de naam al verklapt, kun je er dus een foto op aluminium af laten drukken. Dit is erg voordelig. Je kunt een foto op aluminium namelijk af laten drukken vanaf €7,31. Heb je liever een muurdecoratie van een andere soort materiaal aan de muur hangen? Dan zou je ook kunnen kiezen voor een foto afgedrukt op hout, plexiglas, forex, canvas of (tuin)poster. Voor elk interieur is er dus wel iets te vinden. Al deze soorten wanddecoratie zijn te bestellen in verschillende formaten.

Je kunt verschillende soorten foto’s af laten drukken op aluminium. Op de website van FotoOpAluminium.nl vind je onder het kopje “voorbeelden” leuke opties. Hier kun je inspiratie opdoen. Erg leuk is een natuurfoto, kinder-/gezinsfoto of trouwfoto op aluminium. Aluminium heeft een stoere en moderne uitstraling. Er kan gekozen worden voor een witte of geborstelde onderlaag. Met een witte ondergrond wordt de foto helder en glad weergegeven. Met een geborstelde onderlaag, zie je de structuur van het aluminium door de foto heen. Dit zorgt voor een stoer en ruw effect. Beide ondergronden hebben dezelfde prijs.

Verder kun je je foto nog op enkele manieren laten bewerken. Je kunt gratis jouw foto naar zwart -wit of sepia om laten zetten. Ook kun je kosteloos rode ogen laten herstellen en een datum van de foto laten verwijderen.

Heb je al genoeg decoratie aan de muren hangen? Dan kun je ook een kijkje nemen bij de fotocadeaus. In deze categorie vind je fotoproducten die je neer kunt zetten, of gebruiken. Je kunt onder andere je foto af laten drukken op een schort, fotoblok, puzzel, toilettas of wijnfles. Hier vind je zowel een geschikt cadeau voor hem, als een cadeau voor haar.

Heb je nog een cadeau nodig voor tijdens de kerstdagen? Dan is er op FotoOpAluminium.nl nog een leuke actie. Met de code “FD16” krijg je namelijk 25% kerstkorting. Wanneer je voor donderdag 22 december 23:59 besteld hebt, heb je jouw fotoproduct nog voor kerst in huis.

Zoals eerder genoemd is, is CanvasCompany.nl het moederbedrijf van FotoOpAluminium.nl. FotoOpAluminium.nl heeft daarnaast nog een aantal zusjes. Dit zijn onder andere FotoOpGlas.nl, FotoOpHout.nl, PimpJeDeur.nl, FotobehangFactory.nl en TuinposterOpMaat.nl. Nieuw zijn ArtyAnimals.nl en Wereldkaarten.nl. Ben je woonachtig in Duitsland? Dan kun je bestellen bij LieblingsFoto.nl. De kerstkorting is niet alleen geldig op FotoOpAluminium.nl, maar ook bij al deze andere sites! Zo weet je zeker dat je een kerstcadeau gaat vinden.

Neem zelf een kijkje op FotoOpAluminium.nl of één van haar zusterbedrijven en doe inspiratie op!

 

 

Kerstactie FotoOpAluminium.nl