Er is weer een nieuwe website live in de grote online wereld: ArtyAnimals.nl. ArtyAnimals, onderdeel van de FotoCadeau-groep, biedt je de schattigste, vrolijkste en stoerste dieren voor aan de wand. Met een keuze uit ruim 50 dierlijke vrienden, is het bedrijf een hele nieuwe weg ingeslagen.

ArtyAnimals.nl

Wanneer je opzoek bent naar een leuke decoratie voor aan de muur, dan kun je nu bij de nieuwe site ArtyAnimals zeker weten je hart op halen. Waar je voorheen nog een eigen foto moest kiezen en moest uploaden, heeft ArtyAnimals de service uitgebreid en alvast 50 strakke, perfect bewerkte foto’s van de meest geliefde dieren voor je klaargezet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is je favo dier uit te kiezen, een materiaalsoort aan te vinken en je gewenste formaat te selecteren. Klik op de knop bestellen, betaal het bedrag en binnen 5 werkdagen hangt je nieuwe huisdier aan de muur! Makkelijk toch? En precies dát was de insteek van de eigenaar en oprichter Halbe Boersma, die zijn klanten een extra dienst wilde bewijzen en het voor iedereen gemakkelijk wilde maken. “Zo hoef je niet meer zelf aan de slag met foto’s maken en ben je verzekerd van een goede kwaliteit”, aldus Halbe Boersma.

De foto’s van de fotogenieke dieren zijn onderverdeeld in drie kopjes, genaamd “Kleine vriendjes”, “Krasse koppen” en “Brave beesten”. De dieren zijn af te drukken op canvas, hout, aluminium, glas, een poster of een fotoblok en zijn leuk voor in alle hoeken (met name als wanddecoratie in de kinderkamer/babykamer) van het huis. Ben je dus niet zo goed met een echt huisdier, maar wil je toch wat dierlijks in huis? Dan zijn de artistieke dieren van ArtyAnimals een prima oplossing! De producten van ArtyAnimals zijn trouwens ook erg leuk als origineel kraamcadeau, als cadeau voor Vaderdag, en ga zo maar door.

Een Duits zusje

De dieren zijn gelukkig niet alleen in Nederland beschikbaar, maar kunnen sinds kort ook besteld worden in ons buurland Duitsland. Via de website ArtyAnimals.de bestel je dezelfde dieren op dezelfde materialen en voor dezelfde prijzen. Zo kan iedereen genieten van deze leuke dieren. Zowel ArtyAnimals.nl als ArtyAnimals.de is onderdeel van de FotoCadeau-groep, waar ook bedrijven als CanvasCompanyNL en FotoOpHout onderdeel van zijn. Je kunt dus zeker een stukje kwaliteit verwachten van de nieuwe site.

 

Je nieuwste huisdier vind je bij ArtyAnimals.nl!