Onlangs heeft FotoCadeau.nl een nieuwe collectie met meer dan 10.000 fotoprints gelanceerd. Dit zijn kant-en-klare fotoprints in allerlei soorten en maten. De wanddecoraties zijn verdeeld in 8 categorie├źn: steden, natuur, dieren, landen en werelddelen, wereldkaarten, onderwaterwereld, skylines en Boeddha. Met keuze uit meer dan 10.000 decoraties, zit er zeker iets bij om jouw interieur mee op te fleuren. Niet alleen leuk voor in de woonkamer, maar ook voor op de slaapkamer, kinderkamer, keuken, kantoor en tuin zijn genoeg prints te vinden!

Een print naar keuze op een materiaalsoort naar keuze

Dat je bij FotoCadeau.nl je eigen foto af kunt laten drukken als wanddecoratie, is waarschijnlijk al bij je bekend. Soms ben je alleen op zoek naar een wanddecoratie, maar wil je liever geen eigen foto gebruiken. Je kunt dan een afbeelding van hoge kwaliteit kiezen, zodat je zeker weet dat je een scherpe afdruk krijgt.

Bij FotoCadeau.nl kun je kiezen uit een print naar keuze op verschillende materiaalsoorten. Hierbij heb je keuze uit een afbeelding op canvas, poster, aluminium, hout, glas en tuinposter. Je kunt dus een afbeelding naar keuze als wanddecoratie voor in huis af laten drukken, maar ook voor in de tuin!

In de categorie Skylines vind je wanddecoratie van de skylines van allerlei wereldsteden, zoals Londen, Parijs, New York en Oslo. Jouw favoriete stad zit er misschien ook wel tussen! Een skyline is een leuke wanddecoratie voor bijvoorbeeld de slaapkamer of kantoor.

Een andere populaire wanddecoratie is Boeddha. Deze zie je al jaren terugkomen in interieurs en tuinen. FotoCadeau.nl heeft hier op ingespeeld met een uitgebreide collectie met prints van Boeddha. Met de keuze uit verschillende materiaalsoorten, kun je de Boeddha volledig naar je wensen aanpassen.

Wanneer je op zoek bent naar een wanddecoratie in een bepaalde stijl, kun je ook zoeken op een bepaalde stijl. De wanddecoraties zijn verdeeld in de volgende stijlen: botanische prints, zwart-wit decoratie, minimalistische, sepia en moderne wanddecoratie.

Met de verschillende categorie├źn en materiaalsoorten, is er zeker een decoratie naar jouw smaak te vinden! Wat is jouw favoriet?

 

Gespot: meer dan 10.000 nieuwe fotoprints bij FotoCadeau.nl!