Op veel websites die canvasdoeken en andere wanddecoraties aanbieden is het voor professionele fotografen en wederverkopers mogelijk om bepaalde voordelen te krijgen. Als professional kun je bijvoorbeeld korting krijgen of aangepaste producten. Wij hebben onderzoek gedaan naar de verschillende services die websites aanbieden. Lees hier over de voordelen die jij kunt krijgen!

Voordelen voor fotografen en wederverkopers

De eerste website die we bekeken hebben is FotoOpHout.nl. De website biedt houten wanddecoraties aan in verschillende soorten en maten. Je kunt hier je eigen foto uploaden en deze op hout laten afdrukken. Voor professionele fotografen en wederverkopers hebben zijn speciale aanbiedingen. Het pro-programma bestaat uit verschillende kortingen: 50% korting op je eerst bestelling, 25% standaard korting op een foto op hout, en nog veel meer kortingen. Daarnaast kunnen alle fotoproducten van een whitelabel worden voorzien. Er is dan geen afzender en logo van FotoOpHout zichtbaar. Je krijgt als professional een vaste contactpersoon die je persoonlijk kan helpen bij bestellingen. CanvasCompany.nl, een bekende aanbieder van canvasdoeken, heeft ook een speciale regeling voor professionals. Het zusterbedrijf CanvasCompanyPro.nl biedt verschillende voordelen aan. Hier kan je eigen logo op het doek afgedrukt worden. Daarnaast krijgt je ook hier een vast contactpersoon die je helpt met bestellingen en je altijd te woord staat als er problemen zijn. Verder zijn er aantrekkelijke kortingen geregeld. Je kunt je gemakkelijk online aanmelden voor een pro-account. Ook voor aluminium wanddecoraties bestaat er een website die met professionals samenwerkt. FotoOpAluminium.nl biedt kortingen aan fotografen en wederverkopers. Je ontvangt op deze website 50% korting op je eerste bestelling, hierna ontvang je standaard 15% korting op elke foto op aluminium, plexiglas en forex. Je bestellingen kunnen whitelabel verstuurd worden. Je klanten zullen dus niet weten waar het product vandaan komt. Ook hier krijg je een vast contactpersoon die jou altijd snel kan helpen. Bij FotoOpGlas.nl vind je soortgelijke voordelen. Ook hier krijg je als fotograaf of doorverkoper kortingen op glasproducten en een persoonlijk contactpersoon. Daarnaast is het mogelijk om whitelabel te bestellen. De aanbiedingen die deze sites doen voor professionals zullen zeker voordelig uitvallen. Daarnaast vind je deze service zeker niet overal!

Ben jij een professionele fotograaf? Neem dan een kijkje op de verschillende sites en ontdek wat de mogelijkheden voor jou zijn. Door jouw foto’s op een mooi materiaal als canvas af te drukken dan het product nóg aantrekkelijker worden voor klanten. Je geeft je klanten de optie om je producten op verschillende materialen te bestellen. En meer keuze is meer bestellingen!

De voordelen van FotoOpHout, FotoOpAluminium en CanvasCompanyPro op een rijtje:

– Flinke kortingen oplopend tot 50%!

– Persoonlijk contactpersoon toegewezen

– Whitelabel mogelijkheden

– Eigen logo op product afgedrukt

 

 

Fotografen en wederverkopers