foto op steigerhout 300x134 Foto op steigerhoutSteigerhout is niet alleen trendy en mooi, maar ook erg duurzaam en veelzijdig. Dit maakt steigerhout een uitermate geschikt materiaal om je foto op te printen. Een foto op steigerhout is nieuw in de wereld van fotoproducten en dit blijkt ook uit het kleine aantal aanbieders.

Foto op gebruikt steigerhout

Bij FotoOpHout.nl, FotoOpHoutStunter.nl en Timberprint wordt je foto op ├ęcht steigerhout geprint, dat gebruikt is in de bouw. De bijbehorende gebruikssporen zorgen voor een unieke en robuuste uitstraling. Doordat geen steigerplank gelijk is en het hout direct uit de bouw komt, kunnen er overal in je foto duidelijk zichtbare noesten voorkomen. Daarnaast kan het hout ook licht beschadigd zijn door specie, schroefgaten en kruiwagens. Als je een foto op hout met scherpe details wilt printen is steigerhout dus niet geschikt.

Nieuwe steigerhout planken

Bij Photogifts.nl wordt je foto op nieuw en geschaafd steigerhout geprint. De noesten en nerven blijven zichtbaar, maar er zitten geen beschadigingen in je foto. Het nadeel van nieuw steigerhout is dat het een minder robuuste uitstraling heeft.

Foto op steigerhout
Tagged on: