Bij CanvasVergelijken.nl merken we dat mensen die een foto op hout willen bestellen veel waarde hechten aan de ervaringen van andere consumenten. Daarom hebben we de belangrijkste foto op hout ervaringen bij verschillende leveranciers voor je op een rijtje gezet.

Heb je ook een houtprint besteld en wil je je ervaring graag met ons delen? Stuur dan een mailtje naar info@canvasvergelijken.nl!

FotoOpHout.nl ervaringen

Zeer goed, zie onder sterke punten!
Sterke punten
1. Heel prettig dat ik advies kon vragen over een foto welke ik op hout had willen hebben. De foto werd beoordeeld en te vaag bevonden. Ze konden het scherper maken maar hebben mij aangeraden een andere foto te kiezen. Heel persoonlijk en oprecht een goed product willen leveren.
2. De levertijd was sneller zelfs dan vermeld op de site
3. Ik werd exact op de hoogte gehouden vanaf het moment van bestelling tot ik het in huis had.
4. Keurig dat ik gebeld werd met de vraag of de foto is geworden zoals verwacht en of ik benaderd mocht worden voor deze review. Dat doe ik graag

Voor het eerst besteld op deze site. Meer dan tevreden. Snelle levering en het resultaat is prachtig!
Sterke punten
Voor het eerst besteld op deze site. Ging erg makkelijk en de levering ging erg snel. Ben meer dan tevreden met het resultaat. Echt prachtig!
Verbeterpunten of tips
Niks negatiefs op aan te merken. Ga zo door!

Mijn foto op hout is echt prachtig, een dikke 10!!
Sterke punten
Kwaliteit is een stuk beter dan die van concurrenten. Hout bevat bijna geen oneffenheden, mooi glad geprint.
Fotoprint is supergoed verpakt, daarom geen beschadigingen, top!


FotoophoutStunter.nl ervaringen

Aanrader!
We hebben één van onze trouwfoto’s laten afdrukken op hout, super mooi resultaat en inderdaad zeker de goedkoopste houtprint!

Sandra, Leeuwarden

Goedkoop én topkwaliteit!
Ik ben veel aan het vergelijken geweest en jullie zijn veruit de goedkoopste! De kwaliteit is er zeker niet minder om! Ik heb gekozen voor een goedkope foto op vurenhout.

Groetjes, Saskia V. uit Schoorl

Print op hout
Afgelopen maandag besteld en hij hangt nu al superstrak aan de muur! Aanrader als je een goedkope foto wilt laten afdrukken! En wie houdt er nu niet van goedkoop!?

Bedankt FotoOpHoutStunter!


Webprint.nl ervaringen

Eens maar nooit meer. Zeer gebruiksonvriendelijke software.
Webprint heeft zeer gebruiksonvriendelijke software. Ben niet tevreden over het geleverde fotoboek. Wilde het een keer proberen maar bestel volgende keer toch weer elders. Software is daar veel beter. Ben dan sneller klaar en heb een beter resultaat.

VRESELIJK!!!! Nooit meer!
Inmiddels zijn mijn foto’s ruim een maand te laat en via dat vervelende berichtencentrum krijg ik geen normaal antwoord. Het verjaardagskadootje waar ik ze voor wilde gebruiken heb ik maar moeten laten vallen en alsnog snel een kadobon halen. Begin september werd mij verteld dat de foto’s binnen een paar dagen werden verzonden – dit is vanaf toen elke keer naar mij toe gemaild als ik een vraag had.
Zelfs na 30 dagen overschrijding van de leveringstermijn krijg je niet zonder meer je geld terug – je moet eerst Webprint degelijk in gebreke stellen middels een aangetekende ingebrekestelling wat meer dan 6 euro kost!! Zoveel kostten mijn foto’s ook!

Webprint goede kwalitiet en prijs
Ben al jaren klant bij webprint nog nooit een klacht gehad bestel al mijn foto s canvas doeken fotoboeken enzo meer ze leveren ruim op tijd en als het niet lukt binnen bepaalde tijd word er gemaild.


Woodprint.nl

Woodprint – slechte klachtenafhandeling
Woodprint besteld, noesten in lichte kleuren groen/blauw uitgeslagen. Kunnen niet beter wordt er gezegd en vertikken het om opnieuw te printen. Nooit meer wat bestellen hier!