Nu te bestellen op FotoOpHout.nl: fotoblokken!

foto op blok FotoblokkenSinds kort is het mogelijk om bij FotoOpHout.nl je foto op een blok te laten printen. Hierbij heb je de keuze uit twee verschillende blokken. Zo kan je foto gedrukt worden op een blok van berkenplex of een blok van 4 centimeter dik bamboe. Een fotoblok is speciaal gemaakt om neer te zetten; dit betekent dat je geen gaten hoeft te boren en ‘m gemakkelijk kunt verplaatsen. Een klein fotoblokje zet je zo op tafel of in de vensterbank terwijl je een groter blok ook op de grond neer kunt zetten.

Foto op blok – berkenplex

Een fotoblok van berkenplex is gemaakt van laagjes houtfineer.┬áDeze lagen worden kruislings verlijmd wat er een stevig en stoer geheel van maakt. Berkenplex heeft een lichte houtstructuur met een soort ‘vlammen’. Verder vind je bij een berkenplex blok, in tegenstelling tot bij de meeste foto’s op hout, geen noesten terug in je foto.

Foto op blok – bamboe

Een foto op een bamboeblok is gemaakt van plaatmateriaal dat bestaat uit verschillende lagen bamboe. Aan de zijkanten van je fotoblok zijn deze verschillende lagen bamboe goed terug te zien. Aan de printkant van je foto zie je een lichte bamboestructuur.

Dus ben je op zoek naar een puur en uniek fotoproduct? Dan is een fotoblok echt iets voor jou! Ga voor het bestellen van een foto op blok of voor meer informatie naar > Foto op houten blok