Het is steeds meer in opkomst: een foto op hout. Zelfs de fotografie- en interieurbladen spreken van een trend. Canvasvergelijken.nl stond dan ook te popelen om de eerste foto op hout te testen! We beten het spits af met FotoOpHout.nl, marktleider op het gebied van houtprints.

DSC 17851 Onze eerste foto op hout getest

Makkelijk bestellen
De eerste indruk als je www.fotoophout.nl bezoekt, is meteen goed. Het is een overzichtelijke website waar je als bezoeker eigenlijk alles kunt vinden wat je wilt weten. Op de website staat onder andere informatie over de verschillende houtsoorten en bewerkingen en de prijzen staan overzichtelijk geordend. Zo kun je meteen zien wat de prijs is van de houtprint die je wilt bestellen. Welke webpagina je ook bezoekt, rechtsbovenin blijft telkens de ‘Direct bestellen’-knop staan, dus het is altijd duidelijk waar je een bestelling kunt plaatsen.

Het bestelproces zelf is ook heel makkelijk te doorlopen. Allereerst kun je kiezen of je je foto wilt uploaden vanaf je computer, smartphone of tablet of van Facebook, Instagram of Flickr. Het enige wat je bij die laatste drie opties hoeft te doen, is inloggen. De vervolgstappen spreken voor zich: je kiest het formaat, de ligging van de planken, eventuele extra opties en tot slot je adresgegevens. Ook handig: je kunt zowel via een overschrijving betalen als via iDeal of je kiest voor de mogelijkheid om achteraf te betalen. We hebben verder ook één keer met een vraag naar de klantenservice gebeld en daar werden we erg vriendelijk te woord gestaan.

Het eindresultaat
De foto op hout die we bestelden, werd zoals beloofd binnen een week bezorgd. Het pakket was goed ingepakt, dus geen kans op eventuele beschadiging onderweg. De houtprint zelf was goed gelukt: de foto was mooi egaal geprint en door de whitewash-optie waar we voor hadden gekozen, kwamen de kleuren van de foto ook heel goed naar voren. De planken waren goed geschuurd en netjes afgewerkt; zelfs de achterkant zag er professioneel uit met een leuk houten logo van FotoOpHout.nl.

DSC 1786 300x274 Onze eerste foto op hout getest

DSC 1787 300x161 Onze eerste foto op hout getest

DSC 1802 300x172 Onze eerste foto op hout getest

Conclusie
FotoOpHout.nl komt met een dikke voldoende uit de test. De prijs-kwaliteitverhouding is goed in balans en ook het bestellen en bezorgen verliep zonder problemen. FotoOpHout.nl is wat ons betreft een professioneel bedrijf met een goede service en zelfs nog betere producten.

Korting
Een leuke extra korting op je bestelling? Als je FotoOpHout.nl liked op Facebook, dan ontvang je 15% korting!

 

> Ga terug naar onze blogs