Foto op glazen blok

foto op glazen blok plexiglas Foto op plexiglazen blok

FotoOpGlas biedt foto’s op een glazen blok aan. Dit houdt in dat zij foto’s laten afdrukken op een blok, waardoor je een ander effect hebt dan bij een gewone foto op glas, maar minstens net zo mooi. Dit is een nieuw product, en zij zijn een van de weinigen die dit concept uitvoeren voor de klanten. Een foto op glas geeft een luxe uitstraling.

Bij hen is de kwaliteit hoog en voor elke prijsklasse is er wel een mogelijkheid om een mooie foto op een glazen blok te printen. Zij printen de foto op de achterzijde van de vier centimeter dikke plexiglasplaat. Deze dikte zorgt voor een enorm mooi 3D-effect aan je foto. Als u op hun pagina kijkt krijgt u al een duidelijke indruk wat een foto op een plexiglazen blok is. De fotoblokken kunt u overal neerzetten, zonder een ophangsysteem aan te schaffen. Een foto op een plexiglazen blok breekt ook veel minder snel dan een glazen foto. Dit is dus geschikt om in de kamer te zetten als u jonge kinderen heeft.

Hun glazen fotoblokken zijn verkrijgbaar in 12 verschillende formaten. Ook is het leuk om een panorama af te laten drukken op een glazen blok. Dit kunt u het beste doen op het formaat 30×90. Het licht achter de foto zorgt voor een supermooi effect.

Zij kunnen ook de zijkanten polijsten, wat als effect heeft dat u van alle kanten naar de foto kunt kijken. Als u niet uw foto polijst blijft er nog steeds een mooie foto bestaan en zijn de randen mat van kleur. Ze kunnen uw foto’s gratis bewerken in een zwart/wit foto, sepia foto, of ze verwijderen de rode ogen uit uw foto.

Voor elke prijs klasse is er wel een foto op een glazen blok te bestellen bij hen. Bij hen is er dus veel keuze in de manier hoe u een foto op een glazen blok wilt laten afdrukken. Bij FotoOpGlas bent u dus op het juiste adres.