foto op glas vergelijken1 Foto op glas vergelijkenEen nog vrij onbekende vorm van wanddecoratie, maar daarom zeker niet minder mooi: een foto op glas. Foto’s worden niet op echt glas geprint, maar op plexiglas. Dat is een soort kunststof die er hetzelfde uitziet als gewoon glas, maar het is lang niet zo breekbaar.

Foto op plexiglas: luxe uitstraling

Een foto op glas heeft een heel andere uitstraling dan een foto op hout of op canvas: het oogt luxer en dat komt vooral  door het materiaal. Het plexiglas laat foto’s glanzen  en omdat er geen structuur op de ondergrond zit, zoals bij canvas en hout, worden alle details van een foto haarscherp afgebeeld.

Eerste foto-op-glastest

Een foto op glas laten afdrukken is nog niet heel erg bekend en dat is ook te zien aan het aantal aanbieders: er zijn maar weinig websites die heel specifiek zijn gespecialiseerd in het printen van een foto op glas. Het merk FotoOpGlas.nl is daarin een van de uitzonderingen. Binnenkort test Canvasvergelijken.nl een foto op glas van hun en zal de eerste recensie online komen te staan. Houd de blogberichten dus goed in de gaten!