Bij CanvasVergelijken.nl merken we dat mensen die een aluminium foto willen bestellen veel waarde hechten aan de ervaringen van andere consumenten. Daarom hebben we de belangrijkste foto op aluminium ervaringen bij verschillende leveranciers voor je op een rijtje gezet.

Heb je ook een foto op aluminium besteld en wil je je ervaring graag met ons delen? Stuur dan een mailtje naar info@canvasvergelijken.nl!


FotoOpAluminium.nl ervaringen

Geborstelde aluminium foto besteld
Fantastisch geholpen bij het maken van mijn foto op aluminium. Ik wilde graag weten of de ondergrond wit of geborsteld mooier zou zijn. Op aanraden van jullie voor geborsteld gekozen. Wat een supereffect geeft dat! Hartstikke bedankt. Vriendelijke groet, Bob

Echt iets unieks!
Kwam het laatst tegen in een restaurant. Daarna ook voor thuis besteld, WOW! Prachtig resultaat en echt weer eens iets anders in huis te hangen. Van veel vrienden en kennissen krijg ik dan ook complimenten over de mooie aluminium foto. Groet, Simone uit Almelo


Webprint.nl ervaringen

Slechte service
Ik heb een aluminuimfoto afdruk besteld van €120,- er zou korting op zitten van 25%, leuk. Ik heb de code ingevoerd, maar op de definitieve bestelling/factuur niet terug te zien en staat de volle prijs. Gelijk een mail verzonden en het gezegd, krijg ik bericht terug dat ze kortingen niet achteraf kunnen geven/berekenen. Dus ik wil dan de order annuleren, kan ook niet want het zit al in het produktie proces, wat ik me afvraag ?(zaterdagavond besteld en op 02-11-2014 17:39 een mail welke ik pas maandagmorgen ontvang heb ook mail op mijn telefoon). Ik vind het echt een slechte service !!!!!!! En er zijn in het verleden wel meer klachten geweest over dit bedrijf, EENS MAAR NOOIT MEER !!!!!!!!!

Niet verwacht dat het zoooooo lang zou duren!!!!!!!!!!!
Verdorie, ik had verwacht de foto’s vandaag in huis te hebben, krijg nu een berichtje dat de foto’s binnen enkele werkdagen in huis te hebben. Dus nee geen Webprint meer.

Weer een prachtige foto aan de muur
Wij hebben al verschillende foto’s op aluminium aan de muur. De foto wordt zeer kleurecht afgebeeld. Het oogst complimenten van onze familie en kennissen.


Bigfreddy.com ervaringen

Een grote teleurstelling…
Website, prijzen, levertijd allemaal prima. Echter klachtenafhandeling is waardeloos.
Veel contact gehad over een foto dat veel te rood is afgedrukt. De helpdesk verschuilt zich echter achter een kleurprofiel en hun eigen productieleider die zogenaamd onpartijdig is. Eigen menselijk inzicht gebruiken ze helaas niet.
Zij beweren dat ze de klacht netjes hebben afgehandeld, door te zeggen dat het aan mijn gebruikte kleurprofiel ligt en dat het verder mijn probleem is. Met een eventuele oplossing komen ze niet. Geen enkele tegemoetkoming in geen enkel opzicht.

Zeer tevreden
Foto op aluminium besteld. Afwijkende maat was geen probleem. Snelle afhandeling en netjes verpakt. Zeer tevreden.


Drukzo.nl ervaringen

Goede prijs-kwaliteit verhouding
De service was goed evenals het resultaat. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Vriendelijke medewerkers!
Enkele opmerkingen over inrichting website.
– kan iets behulpzamer worden ingericht voor klanten die niet dagelijks drukwerk bestellen; geen vakjargon gebruiken bij feedback.
– jammer dat de klant eerst moet betalen voor wordt gecheckt op juiste aanlevering van document. ook een e-mailoproep achteraf voor betalen is overbodig als je vooraf moet betalen.

Prima kwaliteit tot grote tevredenheid uitgevoerd
Ondanks vervelende fout. Direct erkenning en snelle gratis herdruk. Prima communicatie alhoewel ik soms dacht dat die over 2 sporen liep.


Digidoek.nl ervaringen

Beste prijs – kwaliteit
Naar mijn idee beste prijs – kwaliteit. Ik heb juist erg goede ervaringen met zwart/wit maar ook kleur. Gewoon prima service. Ik zeg cijfer 9!