Ben je nog opzoek naar een origineel en uniek kerstcadeau? Dan ben je dit jaar bij CanvasCompany aan het goede adres. Door het grote aanbod zit er voor iedereen wel wat tussen en zal de Kerstman dus zeker zijn slag kunnen slaan. Met de goede korting, wordt het dit jaar zelfs nog aantrekkelijker om je kerstinkopen bij dé canvas specialist van Nederland te doen.

Het aanbod van CanvasCompany

De naam verklapt het al een beetje, maar vergis je niet. CanvasCompany.nl verkoopt tegenwoordig namelijk niet alleen meer foto’s op canvas, maar nog veel meer andere fotoproducten. Waar je voorheen dus alleen kon kiezen voor een canvasdoek, heb je dit jaar veel meer keuze. Onlangs heeft CanvasCompany namelijk haar aanbod flink uitgebreid en kun je er nu voor nog veel meer producten terecht. Zo vind je er bijvoorbeeld nu ook een foto op hout, foto op glas, aluminium, forex of een (tuin)poster. Ben je juist meer opzoek naar een echt cadeau? Dan hoef je voortaan ook niet meer verder te zoeken. De categorie “Fotocadeaus” is namelijk aan de website toegevoegd. Hierdoor vind je er nu ook cadeaus, zoals een mok, sleutelhanger, schort, klok en nog veel meer. Al deze producten kun je wederom laten bedrukken met een mooie foto naar keuze. Erg leuk voor onder de kerstboom.

En groot voordeel van CanvasCompany, is dat je het allemaal voor een hele leuke prijs in huis hebt. Je kunt namelijk al jouw favoriete foto op canvas af laten drukken vanaf €4,50. Daarnaast hoef je ook geen verzendkosten te betalen.

CanvasCompany is niet alleen. Het bedrijf heeft namelijk nog een aantal zusjes. Denk aan FotoOpHout.nl, FotoOpGlas.nl, FotoOpAluminium.nl en TuinposterOpMaat.nl. Zoek je iets in Duitsland? Dan kun je ook terecht op de Duitse site Lieblingsfoto.de. Onlangs hebben alle hiervoor genoemde websites ook een erg uitgebreid assortiment gekregen en kun je er dus met veel wensen terecht.

Kerstkorting bij CanvasCompany.nl

Ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Dan kun je dus goed terecht bij CanvasCompany.nl. Een groot voordeel van de website, is dat je nu met Kerst ook nog eens kunt profiteren van een leuke kerstkorting. Met de code “FD16” krijg je namelijk 25% korting! Zo heb je een leuk kerstcadeau voor een leuk prijsje. Ben je nu nog met spoed opzoek naar een cadeau? Ook dan kun je nog bij deze site terecht. Heb je namelijk voor 23 december besteld? Dan heb je het met Kerst zeker weten in huis.

Neem jij een kijkje op CanvasCompany.nl of één van haar zusjes?

 

Deze Kerst bestel je je kerstcadeau bij CanvasCompany!