Een tijd geleden heeft Canvasvergelijken.nl verschillende foto’s op canvas met elkaar vergeleken en daarbij kwam Canvas Company als beste uit de test. In deze blog staat waarom!

Vergelijken
Bij het vergelijken van een foto op canvas kijken we altijd naar drie belangrijke onderdelen: prijs, kwaliteit en service. Op het eerste scoort Canvas Company al heel goed, het goedkoopste canvasdoek is namelijk €6,- en daar zijn de verzendkosten bij inbegrepen. De foto op canvas die we wilden vergelijken, werd binnen de beloofde 48 uur bezorgd en dat getuigt wat ons betreft van goede service.

Kwaliteit
Het eerste dat ons opviel bij het uitpakken van de foto op canvas, was de goede kwaliteit. De foto kwam heel mooi over op canvas, met name door de kleuren. Bij sommige aanbieders is de kleur net iets anders dan op de oorspronkelijke foto, maar dat was bij Canvas Company niet het geval. Daarnaast was het doek strak op het houten frame gespannen. Op de foto’s hieronder is te zien dat de hoeken mooi en onopvallend zijn weggewerkt. Als we de foto op canvas vergelijken met andere aanbieders is overigens ook duidelijk te zien dat er van kwaliteitsmaterialen gebruik wordt gemaakt. Op de derde foto is bijvoorbeeld te zien dat het canvas een hele fijne structuur heeft.

DSC 1773 150x150 CanvasCompany.nl heeft beste foto op canvas DSC 1776 150x150 CanvasCompany.nl heeft beste foto op canvas DSC 1779 150x150 CanvasCompany.nl heeft beste foto op canvas

Mooi afgewerkt             Strak gespannen            Fijne structuur

Professioneel
Het was duidelijk te merken dat Canvas Company een professioneel bedrijf is. Niet alleen in het product dat werd geleverd (de foto op canvas), maar ook in alle zaken er omheen. Zo vonden wij de website heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Om goed te kunnen oordelen over de service, hebben we -incognito- zowel gemaild als gebeld naar de klantenservice. In beide gevallen werden we heel vriendelijk te woord gestaan. De prijs en kwaliteit van een foto op canvas staat natuurlijk voorop, maar het aankoopplezier wordt ook nog eens verhoogd als er een goede service is en daarom hebben we dat ook meegenomen in onze beoordeling.

Best geteste foto op canvas
Canvas Company krijgt van Canvasvergelijken.nl op alle onderdelen een dikke voldoende. De prijs is laag, vooral in verhouding met de goede kwaliteit en de service. Een goede ervaring en daarmee krijgt het bedrijf de eerste plek in onze Top 6.

 

> Ga terug naar onze blogs