Foto op canvas, hout of glas?

In een mensenleven komen er ontelbaar veel mooie momenten voorbij: van de geboorte van een kind, je huwelijk, een onvergetelijke vakantie of gewoon een simpele wandeling in het bos. Zulke momenten leveren vaak de mooiste plaatjes op en natuurlijk is het leuk om die op een speciale manier vast te leggen. De populairste manier om dat te doen, is door een foto op canvas, een foto op hout of een foto op glas te bestellen. In deze blog vergelijken we die drie fotoproducten met elkaar.

Goedkoop

Wil je zo weinig mogelijk geld uitgeven? Dan is een foto op canvas misschien het beste idee. Er is namelijk al een foto op canvas vanaf €6,-. Hoe groter het formaat van een canvasdoek, hoe hoger de prijs. Het leuke van een foto op canvas is dat je voor weinig geld je interieur een hele nieuwe uitstraling kunt geven. Bovendien is een foto op canvas leuk als cadeau voor iemand anders: origineel en persoonlijk. Wil je meer weten over de goedkoopste foto op canvas aanbieder? Kijk dan op onze pagina Foto op canvas goedkoop. In de Top 6 vind je een overzicht van de merken die bij Canvasvergelijken.nl het beste uit de test kwamen.

Natuurlijke uitstraling

Een foto op hout is de nieuwste trend en dat is niet zonder reden. Door de warme en natuurlijke uitstraling heeft een foto op hout iets heel bijzonders. Het leuke is dat je uit meerdere soorten en maten kunt kiezen. Zo zijn er drie verschillende houtsoorten, je kunt wel of niet voor een white washlaag kiezen en bovendien is een foto op hout er in vele afmetingen. Je betaalt wel iets meer dan een foto op canvas, maar dat komt omdat er bij een foto op hout gebruik wordt gemaakt van duurder materiaal. Canvasvergelijken.nl heeft onlangs een foto op hout van FotoOpHout.nl getest en die review is terug te lezen in de blog ‘Eerste foto op hout getest‘.

Strak en modern

Een foto op glas is een stuk minder bekend dan een foto op canvas of foto op hout, maar daarom zeker niet minder mooi. Een foto op glas heeft iets heel bijzonders: door het glanzende materiaal heb je echt een kunstwerk aan je muur hangen. Strak en modern, maar ook heel warm, want de kleuren komen heel mooi over. Canvasvergelijken.nl heeft nog niet veel foto’s op glas kunnen testen, maar met FotoOpGlas.nl hebben we inmiddels hele goede ervaringen. Meer weten? Kijk op www.FotoOpGlas.nl en op onze kortingspagina voor leuke acties.

 

Een foto op canvas, hout of glas?

In een mensenleven komen er ontelbaar veel mooie momenten voorbij: van de geboorte van een kind, je huwelijk, je onvergetelijke vakantie of gewoon een simpele wandeling in het bos. Zulke momenten leveren de mooiste plaatjes op en natuurlijk is het leuk om die op een speciale manier vast te leggen. De drie populairste manieren op dat te doen, is door een foto op canvas, een foto op hout of een foto op glas te bestellen. In deze blog vergelijken we deze drie fotoproducten met elkaar.

Goedkoop

Wil je zo weinig mogelijk geld uitgeven? Dan is een foto op canvas misschien het beste idee. Er is namelijk al een foto op canvas vanaf €6,-. Hoe groter het formaat van een canvasdoek, hoe hoger de prijs. Het leuke van een foto op canvas is dat je voor weinig geld je interieur kunt opfleuren. Bovendien is het leuk als cadeautje voor iemand anders: origineel en persoonlijk. Wil je meer weten over de goedkoopste aanbieder van een foto op canvas? Kijk dan op onze pagina Foto op canvas goedkoop.

Natuurlijke uitstraling

Een foto op hout is de nieuwste trend en dat is niet zonder reden: door de warme en natuurlijke uitstraling heeft een foto op hout iets heel bijzonders. Het leuke is dat je uit meerdere soorten en maten kunt kiezen. Zo zijn er drie houtsoorten, je kunt wel of niet voor een white washlaag kiezen en bovendien is een foto op hout er ook in veel verschillende maten. Je betaalt wel iets meer dan een foto op canvas, maar dat komt omdat er bij een foto op hout gebruik wordt gemaakt van duurder materiaal. Canvasvergelijken.nl heeft onlangs een foto op hout van FotoOpHout.nl getest en die review is terug te lezen in de blog ‘Eerste foto op hout getest’.

Strak en modern

Een foto op glas is een stuk minder bekend dan een foto op canvas of foto op hout, maar daarom niet minder mooi. Een foto op glas heeft iets heel bijzonders: door het glanzende materiaal heb je een glinsterend kunstwerk aan je muur hangen. Strak en modern, maar ook heel warm, want de kleuren komen heel mooi over. Canvasvergelijken.nl heeft nog niet veel foto’s op glas kunnen testen, maar met FotoOpGlas.nl hebben we inmiddels hele goede ervaringen. Meer weten? Kijk op www.FotoOpGlas.nl en op onze kortingspagina voor leuke acties.

Foto op canvas, hout of glas?